Mina ord om bastu sprids i 90 länder!

överst: Hittat min nya bastudörr! Underst: Jag är med i Tylös nya katalog!

För ett par veckor sedan var det Hem och Villa-mässa på Stockholmsmässan i Älvsjö. Som nyblivna husägare var vi förstås där och botaniserade bland alla utställare.

En monter jag absolut inte missade att besöka var Tylös, bastufantast som jag är. Dels ville jag titta på deras nyheter och fina glasdörrar (de har ett smart renoveringskit som jag funderar på att använda för att pimpa upp mitt hemmaspa), dels ville jag kika på och ta ett exemplar av deras nya katalog.

I katalogen finns nämligen undertecknad själv med både på bild, med text och ”autograf”! Inte så lite kaxigt då katalogen trycks på sju språk och finns i 90 olika länder…!!!

Jag är glad för Tylös förtroende och att de tyckte att jag var ett bra språkrör när det gäller bastu och välmående. Eftersom jag har finskt påbrå, är uppvuxen med bastu och badat sedan jag kunde sitta rakt i en balja (med andra ord före ett års ålder) så känns det roligt att kunna sprida lite inspiration om detta underbara sätt att koppla av på och må bra. Själv får jag med jämna mellanrum bastuabstinens och en vinter utan bastu är inte att tänka på. Förutom själva njutningen med att bada bastu sover man aldrig så gott som efter ett bastubad!

Så småningom kommer jag berätta mer om olika härliga sätt att bada bastu på, och ni kommer också kunna läsa mina tips på Tylös hemsida framöver. Nu väntar vi bara på kylan och vintern för maximal effekt! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier