Livets lektioner, det är bara att tacka och ta emot…

Som ni nog har märkt har bloggen legat nere. Teknikens underbara värld lever ibland sitt eget bångstyriga liv. Dagen går nog att sammanfatta som ganska tålamodsprövande.

Jag är dock inte ett dugg förvånad över att det var just idag som alla bilder på bloggen ända sedan i februari behagade att försvinna, ännu mindre över att de valde att radera sig själva igen precis när jag hade ägnat T R E timmar åt att lägga upp dem…(som om jag inte hade nog att göra just idag). Dagens lektion handlade helt uppenbart om mental träning, och jag hade överhuvudtaget inget att säga till om saken kändes det som…

Tack vare en inbjudan till Sturebadet för att prova på ett pass i just Mental träning, lämnade jag hemmet imorse när sambon fortfarande sov, och begav mig ner till Stureplan. Passet leddes av Fransisko Condro, coach och licensierad mental tränare, som jag tidigare skrivit om när jag var med på ett av hans pass i meditation.

Passet förflöt väl och jag mådde mycket bra efteråt, trots djupavslappningen så kände jag mig förvånansvärt pigg och klar i sinnet. Fransisko hade en kort avrundning med mig och pratade om saker som att allt handlar om medvetenhet eller omedvetenhet…jag försökte lyssna uppmärksamt men snappade förmodligen bara hälften :-).

I alla fall så undrar jag så här vid dagens slut om det var mitt medvetna omedvetna som medvetet såg till att jag när jag lämnade Sturebadet några timmar senare (först passade jag förstås på att njuta av miljön och faciliteterna, träna och ångbasta) UTAN mitt livsviktiga anteckningsblock som det dessutom låg pengar i, även om orden i blocket var värda 100 gånger mer. Halvvägs därifrån insåg jag misstaget, att jag hade glömt det, och fick vända tillbaka i full språng, nervös att det inte skulle ligga kvar. Det gjorde det tack och lov men nu hade min redan hungriga mage börjat sända straffande smärtsignaler till huvudet …envis som jag är skulle jag prompt gå hem också (det där bortsprungna SL-kortet är en perfekt ursäkt till motion). Och väl hemma, ja då mötte mig nyheten om de bortfallna bilderna från bloggen…

Så, ja, idag var som sagt dagen för en lektion i mental träning! Jag vet inte om jag skulle ge mig själv godkänt men jag är nu i alla fall medveten om nyttan av det, och tackar för lektionen – både Fransiskos och livets :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier