Kvinna på gränsen till nervsammanbrott

Stress och spaliv är ingen bra kombination. Omöjlig faktiskt. Från och med maj blir det lättare att hinna med alla måbra-investeringar jag vill göra. Men nu, pust. Gick upp ca 06.30 och sen dess har dagen gått i ett. Jobb jobb jobb och en massa ärenden. Fick en paus under resonans-behandlingen (infraröd strålning för bland annat muskelavslappning, kaloriförbränning och detox, se tidigare inlägg) och när jag var hos frissan men annars har jag flängt som en skållad räv, eller var det råtta (kanske ekorre?), kände mig som en korsning av alla tre tror jag faktiskt idag.

En sak var cool, och det var att när jag hamnade i ett sådant där skönt dvalliknande tillstånd under den infraröda behandlingen, då poppade en genial jobbidé upp i huvudet! Färdigbearbetad och klar – jag såg diagram och staplar och allt, det var bara att lyfta luren och presentera den efteråt 🙂 Sådant gillar jag, när man jobbar fast man nästan sover. Perfekt.

Imorgon åker jag till Oslo. Jag är inbjuden att se den senaste i raden av kryssningsunderverken; Independence of the Sea som tillsammans med sina systrar Freedom och Liberty är världens största. Lovar att detaljstudera deras spa…

ps. Hade jag hunnit hade jag bokat in mig på ett hårspa (jo de finns!) nu när jag ändå behövde pyssla om håret, men det får bli nästa gång.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier