Spaliv på Independence i veckan

Idag blev det mer uteliv än bloggliv. Vi skulle luncha med vänner men det blev inställt så vi gick ut på stan istället och promenerade och gjorde ärenden. Härlig dag! Senare på eftermiddagen tog jag mig en löprunda (mjukstart, första för i år men ändå!) och det städpass vi haft fram till nu (och ännu är vi inte klara, puh!) känns minst lika effektivt som aerobics.

Att spaa har jag inte hunnit med denna helg, tyvärr, men jag ser fram emot på tisdag då jag ska till Oslo för att vara med på invigningen av världens största kryssningsfartyg; Independence of the Sea! Egentligen är de tre; Freedom, Liberty och Independence, alla lika stora men Independence är alltså det senaste. De pratade just om det på tv faktiskt!

Jag vet nämligen att de har ett bra spa ombord och inte bara det, eftersom jag varit på Liberty vet jag att all slags hälsomöjilgheter är många ombord! Förutom ett stort och mycket välutrustat gym (med alla slags moderna träningsmaskiner, boxningsring, pilatesmaskiner, personlig tränare mm.) har de en fin spaavdelning, bastu, juicebar, särskilda hälsomenyer, möjlighet att surfa ombord (!) och mycket mer. Det mesta är med i min artikel i Topphälsa nr 4. För den som är intresserad av att kryssa hälsosamt kan det vara bra läsning.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier