Faith in Nature flyttar in i badrummet

Idag ”premiärade” jag med ett nytt schampo+balsam. Jag är lite knasig men tycker det är fånigt kul när jag får sätta tänderna (eller håret denna gång) i nya produkter :-). Alltid lika spännande!

Mitt Dermanord schampo & balsam är nämligen slut, något jag knappt trodde skulle hända, de har varit förbluffande dryga och räckt en mindre evighet (och varit riktigt bra – skulle de hotta upp sina förpackningar dessutom skulle de nog kunna dubbla sina försäljning…)! Nu är det ett chokladschampo och aloe vera-balsam från Faith in Nature som fått ta plats i duschen istället.

Vanligtvis är jag inget stort ”fan” av chokladprodukter för kropp och hår, choklad ska ätas tycker jag (även om inte ens det lockar mig just nu – som gravid får man bara halsbränna av choklad). Detta har tack och lov bara en svag doft och den mustiga bruna färgen är anpassad för mörkt hår. Ekologisk choklad och salvia ska ge extra glans och djup till hårfärgen. Balsamet doftar friskt av citrus och innehåller också mycket riktigt eteriska oljor från friska frukter. Innehållet av ekologisk aloe vera ska ge näring åt hår och hårbotten.

Min spontana reaktion är att chokladschampot är lite rinnigt i konsistensen, däremot behövdes bara en liten mängd för att håret skulle bli knastrande rent. Mina torra hårtoppar kan nog behöva ett kraftigare, mer återfruktande balsam, men visst kändes det ändå bra. Framförallt passar dessa två perfekt att använda till mitt ekofärgade hår! Och så är de miljövänliga…

Båda produkterna är ekologiskt certifierade, har inte testats på djur och bär ”The Vegan Society”-märket. Inga parabener, syntetiska färg- eller konserveringsmedel. Biologiskt nedbrytbara och ph-balanserade. Precis som det ska vara alltså! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier