Dominika Peczynski bjuder på te…

Imorgon ska jag hem till Dominika Peczynski på afternoon tea! Nu är det inte riktigt så väninne-aktigt som det låter, Dominika som driver den framgångsrika pr-byrån Mafioso, håller ett pressmöte för kunden Dr Hauschka hemma hos sig! 🙂

Punkterna på programmet (som utlovas ska ändra hyn – till det bättre får man hoppas!) är:

• Sluta peela
• Skippa nattkrämen
• Lika behandlar lika
• Tänk på rytmen
• Ingredienser har betydelse

Som ni ser är en del helt tvärtemot vad andra lär ut, så det ska bli spännande att få veta mer om detta. Jag gissar att det handlar om att inte störa hudens naturliga balans och att detta med lika och rytm har sin grund i homeopatin och antroposofin – men det återstår att se…ska bli spännande!

2 thoughts on “Dominika Peczynski bjuder på te…

  1. Kul – jag var där för releasen av Lavender Dreams, och det var både proffsigt o mysigt, med höga ambitioner om att både ge inspiration och kunskap! Gillar verkligen Dr Hauschkas produkter, men har aldrig gått ”hela vägen” och skippat nattkrämen..

    1. Gillar också allt med filosofin, men jag tycker nog att det fanns att önska av genomgången. Svaren på frågorna fick vi t ex på papper, och jag tycker det hade funnits mycket spännande att berätta som de nu inte gjorde. Så – lite besviken men jag ska skriva ihop något om det imorgon. Idag hann jag tyvärr inte!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier