Imorgon börjar jag! Ahhhrrrg vad har jag gett mig in på?! 🙂

Redan imorse läste jag ett mail från Annika Panotzki på Buddha Spa som skapat detta detoxkoncept. I mailet gav hon mig råd om hur jag kunde förbereda mig och vad jag skulle köpa hem.

Inget kaffe, bort med rött kött, laktos och gluten. Enda tillåtna sötningen är agavesirap eller lite ekologisk honung. Jag har redan börjat matfantisera och plötsligt lockar allt, gärna i enorma lass :-). Känns som om det just därför är väldigt bra att jag gör det här.

Under tre veckor ska Annika leda mig genom en total rening där inte bara kroppens inre organ (framförallt levern) ska få vila, utan även psyket. Tanken är att såväl det vi stoppar i oss innehåller toxiner som är skadliga för oss och att de tankar vi tänker också skapar en inre stress.

Ut ska restprodukter, stagnerat material, gamla celler, toxiner och tungmetaller. Och med hjälp av en sund kost, massage, yoga, andningsövningar och kunskap om mindfulness ska kroppen kunna nå en bättre balans med ett mer neutralt ph-värde (en sur miljö i kroppen skapar enligt Annika grogrund för sjukdomar).

Jag känner mig oerhört tacksam att få Annika som hälsovägledare genom dessa veckor, samtidigt lite oroad över hur tufft det kommer att bli och lite skraj att misslyckas. Men – det är bara att bita ihop och mobilisera karaktär och motivation! Mot en bättre hälsa!

Häng på och läs hur det går för mig (och peppa mig gärna, det lär jag behöva).
Vill du anmäla dig till samma kur hos Annika kan du ta kontakt med henne på Buddha Spa eller gå in på denna länk.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier