Väldoftande Alla Hjärtans Dag-presenter på rea nu

Om du letar Alla Hjärtans Dag-present att ge till Honom eller Henne med stort H, ska du här få ett tips: Myth-parfymerna från Zlatan Ibrahimovic Parfums.

Inlägget innehåller annonslänk för NordicFeel.se.

Zlatan Ibrahimovic Parfums har flera dam- och herrdofter. Myth är den tredje doftlanseringen som ska vara en hyllning till det som Zlatan säger sig uppskatta mest med Sverige; naturen, öppna landskap, ljuset och lugnet.

Eftersom det finns både en damdoft och en herrdoft så det blir extra roligt att kunna matcha varandra både doftmässigt och på hyllan i badrumsskåpet.

Myth Bloom och Myth Wood från Zlatan Ibrahimovic Parfums.

Jag och min man har dessa dofter själva och tycker de är väldigt fräscha! Lätta nog att bära dagtid men ändå med lagom attityd och karaktär. Myth får mig att tänka på en trolsk skog efter regnet med lite murkna stockar här och där eller en trolsk tjärn med naturliga ängsblommor runt…

Vill du ha lite mer känsla av dofterna kan du se filmen här nedan:

Alla Hjärtans Dag-present till honom

Zlatan EdT för honom har toppnoter som bergamott, grönt gräs och peppar. Efter ett tag tar hjärtnoterna vid som är marint fräscha och doftar av vit lavendel. I basen – det som märks kvar längst och binder samman hela doften – hittar man noter av drivved och läder. Intrycket blir både maskulint och fräscht på samma gång.

Alla Hjärtans Dag-present till henne

Damdoften heter Myth Bloom och ska föra tankarna till morgondagg på sommarängen. De blommiga toppnoterna doftar klöver och vildros vilket ger doften en väldigt feminin start. I hjärtat tar en fräsch ton av mynta över liksom äppelblom vilket fräschar upp doften. I basen hittar man skandinaviska träslag som gör att doften håller ihop hela dagen.  

Här finns de till specialpris nu

Ett hett tips är att man just nu kan hitta dessa två dofter till rabatterat pris HÄR, vilket blir 439 kronor / 50 ml för damdoften Myth Bloom Pour Femme (istället för 549 kronor) och 559 kronor/100 ml för Myth Wood Pour Homme – det vill säga dubbelt så stor flaska (istället för 699 kronor).

Vill du ha Stockholms-baserade tips på vart man kan åka på romantisk weekend, har jag även skrivit ett inlägg om det HÄR.


Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier