Tuff vecka framför mig

Jag med mina fina killar i en av Skalmans bilar på Kolmården. Familytime är också en hälsoinvestering! Foto: K. Scheiderbauer.

Hej alla! Hur mår ni? Har helgen varit bra? Min var kanon, vi hade en hel utedag i lördags då vi hängde på Kolmården. Skönt – och roligt för hela familjen!

Dock har det inte varit fråga om så mycket spa…(trots att det ju faktiskt finns ett på Vildmarkshotellet, där har vi varit förut och det är verkligen dags att göra ett återbesök…får bli nästa gång!).
…men mer om spa kommer! I massor! Dock har jag en tuff vecka framför mig. Jag sitter i lämning och vet inte riktigt hur jag ska hinna! Har flera artiklar (för tidningar) att skriva klart. Här gäller det att fokusera! Så ni får ge er till tåls lite.

Lovar att komma tillbaka så snart jag bara kan med nya spännande inlägg. Listan på allt jag vill berätta om är som vanligt lång. 🙂

Önskar er en bra vecka så länge!

ps. Finns det fler torrbollar där ute som lider av kylan och den torrare luften (framförallt inomhus)? Mina händer svider och är helt uppspruckna!!! (se bilden nedan) Tips på bra handkrämer som hjälper? Hit me!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier