På ekoäventyr till mysiga Gotland

Det är det här man vill åt; lite naturnära relax. I helgen blir det dock med jackan på – prognosen säger max 10 grader!

Jag har resandet i blodet. Att resa är att upptäcka, inte bara världen utan också sig själv. Jag har skrivit om det förut, min övertygelse att – i alla fall jag – lär känna mig själv lite bättre i de omgivningar och möten jag speglas i.

Inför varje resa söker jag en känsla. Utåt sett handlar kanske resan om en artikel, research jag ska göra på ett visst tema, men egentligen handlar det om något helt annat. Universum smider alltid sina egna planer…tror i alla fall jag… 😉

Gotland next up

Denna helg bär det av till Gotland. Som vanligt blir inget som man tänkt sig, men det brukar bli bra ändå. Jag försöker tänka ”go with the flow” och är det så här det blev så ja, då ska det nog vara precis så!

Mina resplaner var nämligen att förlägga denna tripp långt senare än i början av kalla maj med knappt några knoppar på träden eller sol i sikte. Jag får satsa på raukarna istället. Ändå ser jag vansinnigt mycket fram emot resan, för varje gång jag lämnar hemmet är det ett äventyr!

Jag slår på alla sinnen till max och öppnar upp så mycket det bara går. Tar in. Allt från intryck, lärdomar till människor. Vad kommer denna resa att föra med sig? Vad kommer att hända? Alltid är det något!

Kanske spa, kanske inte…

På plats ska jag besöka gårdar och producenter, pensionat och hotell. Vem vet vad jag ramlar över för intressant ute på vägarna?!

Även om jag hoppas hoppas hoppas så är det inte alls säkert än att spa kommer stå på programmet, däremot hälsosamt leverne och natur. Det är i alla fall min förhoppning. Häng med på instagram (@spabanken) så delar jag med mig av de guldkorn jag passerar.

Hej hopp och trevlig helg kära läsare – och glöm inte att öppna upp för ERT äventyr! Ibland händer det precis där man står…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier