Omslaget till nya boken ”Spabesökarens 10 budord”

Ni kanske undrar varför ni inte hört så mycket från mig, och det medges att det – åt ert håll – verkat stilla och lugnt…men faktum är att på kontoret har det varit en febril aktivitet!

Ni som läser bloggen regelbundet har nog läst er till den stora nyheten; att jag skrivit en ny bok! Ingen ”coffee table book”, inget mastodontverk, men ändock. 😉 Liten men naggande god hoppas jag att ni ska tycka att den är när den kommer!

Den är färdigskriven sedan några veckor men inte tryckt än (om ni visste hur många steg det är med att ge ut en bok…). Jag törs inte gissa heller men inom en inte alltför avlägsen framtid bör den finnas att köpa. (Och jag hoppas verkligen på ert stöd! Jag ger ut den själv på eget förlag så det är en stor risk som jag tar privat med tanke på att jag själv betalar trycket av den. Gulp!).

Mina bästa tips till spabesökaren

Bokens namn och tema är denna gång den andra sidan av myntet till min förra spabok (Spaterapeutens 10 budord). Denna gång är det till spabesökaren jag ger tips. Spabesökarens 10 budord är titeln och innehåller mina bästa råd för ett maximalt lyckat spabesök! Tips som jag samlat på mig genom otaliga spaomgångar och tester av olika slag (räknar jag varje gång på en viss anläggning bara en gång så är jag ändå snart uppe i 300 olika spabesök.)

Du som tvekar, känner dig obekväm, lite osäker eller bara tycker det verkar som en strålande idé att få några tips på hur man uppnår de allra bästa förutsättningarna för ett riktigt bra spabesök: detta är boken för dig! Varje kapitel illustreras av skickliga Malin Svedjeholm, som även tecknade till min förra spabok. Malin är både en mycket duktig illustratör och tecknare, driver Svenska Serieförlaget, har en underfundig humor och är mycket lyhörd när det gäller att förmedla en viss känsla.

Jag lovar att hinta mer när vi närmar oss utgivning…håll ögonen öppna!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier