Maten och köket på Varbergs Kusthotell

_MG_0213_1
Matsalen på Varbergs Kusthotell där man bland annat äter frukost. Foto: Heidi Rovén.

Restaurang och mat är också ett kapitel för sig tycker jag när man bor på spahotell, ja självklart även i livet i övrigt. Vi är vad vi stoppar i oss. Inte minst när vi reser bort på skön spavistelse vill vi få ny inspiration och känna oss lika rena på insidan som på utsidan.

Köket på Varbergs Kusthotell håller hög kvalitet. Jag har alltid ätit gott och bra när jag varit där och det börjar bli ett par gånger nu. Åt gott gjorde vi även denna gång. Middag blev det inte denna gång vi besökte Varbergs Kusthotell så hur den är ”nuförtiden” kan jag därför inte uttala mig om. Frukost och lunch åt vi däremot.

Hotellfrukostar är något många ser fram emot, inte minst jag 🙂 . Jag har god aptit på morgonen men vet vad jag mår bra av att äta: gärna en omelett med lax eller kalkon (tyvärr fanns inte lax på buffén men mycket annat fräscht) och något grönt, eller så äter jag gröt. En stor kaffe med gott bröd, bra pålägg och tillbehör funkar också.

_MG_0214_1
Testar du något nytt när du reser eller är du vanemänniska? Foto: Heidi Rovén.

Innan vi lämnade hotellet beställde vi varsin matig smörgås i den nyrenoverade, snygga baren plus pannkakor till sonen. Min fick bli en specialare eftersom jag var gravid och inte kunde äta allt. Resultatet blev den läckra historien på bilden nedan. Jag vill minnas att den var rätt dyr (fick inte veta priset innan, jag trodde den skulle kosta samma som de övriga på menyn..) men som sagt god i alla fall.

_MG_0301_1
Plus för att det gick att specialbeställa efter önskemål. Foto: Heidi Rovén

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier