Ett rum mot havet på Varbergs Kusthotell

_MG_0209
Stort, luftigt och gott om plats hade vi på hotellrummet på Varbergs Kusthotell. Foto: Kristofer Scheiderbauer.

Att öppna dörren till sitt hotellrum är lika spännande varje gång 🙂 . När vi besökte Varbergs Kusthotell förra sommaren för en uppdatering fick vi ett av de större rummen mot havet. Inte en av de nya designsviterna men ändå fint och praktiskt.

Varbergs Kusthotell är ett av alla spahotell som arbetar med Kerstin Florians produkter och koncept i sitt spa och har gjort så länge. I badrummet på hotellrummet hänger det också behållare på väggen fyllda med Kerstin Florian-produkter, flott tycker jag och precis som det ska vara när man checkat in på ett spahotell!

_MG_0207
Romantiskt blommig sovdel på hotellrummet, Varbergs Kusthotell. Foto: Kristofer Scheiderbauer.

Förutom en stor dubbelsäng i ett separat alkov-utrymme fanns ytterligare en stor säng, egentligen en bäddbar soffa, som sonen Isac roade sig med att kasta sig i. Och det klart, tog man sats från andra sidan av det stora rummet så fick man rätt bra fart… 😉

_MG_0203
Hotellrummet på Varbergs Kusthotell. Foto: Kristofer Scheiderbauer.

Därutöver fanns tv förstås, fåtöljer och skrivbord – där Varbergs Kusthotell hade bullat upp med godsaker och presenter för att vi skulle känna oss riktigt välkomna, och det gjorde vi verkligen också. Himla rart av dem 😉 !

Det mysigaste jag vet när jag bor här är att öppna fönstret när man vaknar på morgonen och insupa den friska havsluften, för jo, den ÄR alldeles speciell! Syre- och havssaltmättad! 🙂

IMG_20150719_084200
Vyn från hotellrummet vi hade på Varbergs Kusthotell. Foto: Heidi Rovén.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier