Intervjuad om hemmaspa

Jag har missat att berätta att jag är intervjuad i nr 3, 2014 av inredningstidningen Rum Hemma.

Bland annat svarar jag på frågor som vad hemmaspa är (enligt mig), hur populärt är det och hur har det utvecklats genom åren. Jag fick också frågan vad man behöver för att skapa sitt eget hemmaspa och hur populärt det är egentligen.

Spakänsla hemma har ju blivit omåttligt inne och trendigt så frågorna och artikeln är i högsta grad befogade. Badrummet är vår nya statushöjare, vårt skrytrum som vi gärna både lägger pengar på, vistas i och visar upp!

Jag hoppas själv kunna ägna lite tid i mitt eget hemmaspa-badrum i helgen :-).

Ha det skönt och njut oavsett om ni bastar och badar eller är ute i det fina vädret!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier