Intervjuad av stor tidning idag!

Det är en konst att koppla av…jag har övat i nästan 20 år på drygt 270 spa.

Jag tycker det är jätteroligt när jag blir tillfrågad att ge spatips, särskilt när det gäller lite större sammanhang förstås eftersom jag då vet att jag når fler. Och idag blev jag intervjuad av en tidning som har en sisådär 2,2 MILJONER (!) läsare. Riktigt häftigt och jag känner mig väldigt tacksam och glad för uppmärksamheten och utrymmet. Jag ska självklart tipsa när artikeln kommer ut, men många av er lär nog märka det automatiskt. 😉

Mitt spamissionerande är nämligen väldigt ärligt och innerligt. Jag vill verkligen att fler ska få känna på hur bra man kan må när man kommer ner i varv och slappnar av. Att koppla av är ingen självklarhet när vardagen rullar på i snabbt tempo för många av oss, inte minst nu till jul. Men försök, även om jag vet att det är svårt, att prioritera i alla fall en liten stunds egentid också när ekorrhjulen rullar på som mest. Det är då vi behöver det som bäst…

Vikten av ljus och spamys

Själv ska jag – trots att skrivbordet är överfullt med massor av roligt som väntar på att bli skrivet om – ta en promenad nu när det är ljust ute och jag kan få lite dagsljus. Det är superviktigt för hälsa och välmående, inte bara för att det är bra att lämna skrivbordsstolen ett tag och röra på sig – utan också för att ljuset motverkar trötthet och vinterdepression. Och kanske också ger en liten dos D-vitamin (även om vi nog behöver lite mer solljus för det).

Andra tips för att öka ditt välmående, fast att du jobbar, kan vara att ge dig själv en dusch med återfuktande ansiktsvatten framför datorn (själv älskar jag Kerstin Florians Neroli water) eller tända ett doftljus (Kårbys ekologiska doftljus är till exempel härliga). Eller bara ställ dig upp ett tag, andas djupt och lugnt, luta dig framåt med armarna hängande ner, sträck på dig igen och rulla axlarna sakta bakåt.

Nu tittar till och med solen fram så jag ska skynda ut!
Kram på er och trevlig helg!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier