Sveriges andra spababy!

babyprodukter
Hyllan i barnkammaren är full av olika babyprodukter…här är ett urval, plus en bild på när lille Theo badar! 🙂

Våren 2010 hade jag ett blogginlägg som handlade om att Sveriges första spababy var född! Det var när vi fick vårt första barn Isac. Hans första spabesök betade han av vid 4-månaders ålder ungefär, och sedan dess har det blivit många, många fler. Idag är bastubadet efter badkarsleken i hemmaspat obligatoriskt. Han ber om det. Mamma är med andra ord stolt 🙂 !

Nu har jag återigen en härlig nyhet att berätta och som inte många vet om: jag har fått anledning att testa babyprodukter igen! Jepp, familjen har fått tillökning! 🙂 För bara ett par veckor sedan fick vi vår andra son och precis som första gången känns det som ett mirakel, en gudagåva! Vilket är preciiis vad hans namn Theodor betyder, gåva från gud.

Denna gång valde vi att ruva på ”hemligheten” inom vår egen lilla närmaste sfär… först nu känner jag mig redo att berätta. Några dagar in på det nya året kom han, vår nästa lilla prins, och vi är så klart överlyckliga för detta! Han är världens finaste och superlik sin storebror.

Nu förstår ni kanske varför jag inte besökt eller testat lika många spabehandlingar som vanligt. Som gravid har man många restriktioner att hålla sig till. Dessutom är ju inte orken alltid på topp. Förhoppningsvis förstår ni också att inläggen inte kommer lika ofta nu…med en nyfödd har man ju minst sagt händerna fulla! En dag innehåller inte många fria minutrar…!

I vilket fall vrider och vänder jag nu mer än vanligt på produkter och flaskor för att skärskåda ingredienserna. När jag i helgen gav lillebror ett skönt bad blev det med Maria Åkerbergs fina babyprodukter. Baby Milk Bath till exempel innehåller apelsinolja och honung och doftar himmelskt. Att snusa det lilla livet i de goa babyvecken efter ett bad med denna milda produkt är lika himmelskt det…ända tills nästa spya kommer …! 😉

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier