Test av Panasonics massagefåtölj Real Pro Premium

Massage är verkligen höjden av spanjutning. Ömma muskler mjukas upp, stressnivåerna lägger sig, kanske omfamnas man också av en härlig atmosfär av aromaterapeutiska dofter. Men, det är ju inte alltid man kan ta sig iväg till ett spa eller en massör, eller att det finns ledig tid (många spa är faktiskt väldigt fullbokade numera). Drömmen vore då att ha denna massagestol hemma i vardagsrummet, där man bara kunde sätta sig och slappna av ett tag! Provade den för ett par timmar sedan och det var bara så kanonskönt!

Hela kroppen knådas och masseras, till och med armarna och under fotsulorna. Den kan göra både shiatsu-, svensk och hawaiansk massage. För spaanläggningar kan det ju även vara en bra investering eftersom man efter den initiala investeringskostnaden slipper att betala en anställd terapeut per timme. Visst drar den el, och självklart kan aldrig en maskin ersätta effekten av den mänskliga handens magiska verkan, men man kan ju ha det som ett komplement.

5 thoughts on “Test av Panasonics massagefåtölj Real Pro Premium

  1. Har du någon prisuppgift på mirakelmaskinen? Jag provade en när jag var i Japan och var helt såld. Tyvärr fick den inte plats i resväskan så det blev inget köp.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier