Sveriges ”Spa Whisperer”

IMG_7295_1

Spa whisperer kallar han sig, Nigel Franklyn, ursprungligen modell och journalist från London.  Jag läser en story om honom på nätet, att han ville ändra sitt liv och skapade sitt drömjobb.

Orden kunde varit tagna rakt ur min mun. Det är precis vad jag säger när någon frågar. För mig började det med skrivandet; det var det enda jag kunde komma på som skulle göra mig glad vid en tidpunkt i livet då ödet bestämt sig för att dra undan mattan och få mig att vakna upp. Det fungerade. Jag bytte liv, karriär, boende – allt.

Ju mer jag skrev om spavärlden, desto mer engagerad blev jag. Och som det står i artikeln jag läser “Spa Whisperer? That’s not a job! It wasn’t a job. But Franklyn dreamed it and the inspiring thing is, now he is living it.”

Såhär sa jag i artikeln om mig och mitt jobb som spatestare som publicerades i SHRs medlemstidning Hudterapeuten i januari förra året; ”Det här är ingen tjänst jag har blivit erbjuden, det här jobbet har jag uppfunnit själv.”

Så, jag vill påstå att jag är Sveriges ”Spa Whisperer”! Jo jag vet, man får inte säga så i Jante-Sverige. Men missa inte min poäng: inget är omöjligt. Lev din dröm. Det du kan tänka kan du skapa.

Så just nu tänker jag mig ett liv som spakonsult där mina erfarenheter från alla de drygt 230 spa jag har besökt faktiskt kan komma till nytta för fler spa som behöver råd.

Hör av er!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier