Idag var jag uppe med tuppen. På med kläder, ner med träningsskorna i en påse och iväg. Klockan var bara 07.50 när jag peppad stod utanför gymmet. Just det, utanför. Jag kom inte in, kortet fungerade inte! (jag har ett dygnet-runt-öppet gym där man använder passerkort för att komma in när det inte är någon personal där.)

Jaha, det var bara att traska hem igen. Snopet minst sagt när man var uppe tidigt av sig själv liksom på en lördag. Fram med yogamattan och så blev det yogalates och styrka på vardagsrumsgolvet istället. Det funkade ju det med. Efter en härlig dusch med avslutande vattenterapi (ja, vi har en sådant där enormt duschmunstycke precis som på spaanläggningarna som brukar kallas ”regnskogsdusch”) så fortsatte jag med weledas björkolja (se gårdagens inlägg) och ”problemområdesmassage” 😉

Nu är det dags för frukostmys med tidning och nyvaken sambo!

One thought on “Rivstart

  1. Lite motigt ska det nog vara, annars hade vi alla varit vältränade, lyckliga och friska. Inte för det hade varit fel men ska man få något bra så behöver man väl på något sätt gå igenom lite svårigheter – då blir det så mycket skönare när man nått sitt mål.

    Keep up the good work 😉

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier