Unik yoga på nya Clarion Hotel Sea U

raw yoga har klass på stranden

Helsingborgs nyaste yogastudio, Raw Yoga, öppnar på Clarion Hotel Sea U i februari. Samarbetet kommer att höja gästupplevelsen med unika klasser som rooftop yoga och online yoga vilket också kommer att gynna Helsingborgarna.

— Detta samarbete ger ett fantastiskt mervärde för våra gäster, konferensdeltagare och den lokala Helsingborgaren. Raw Yoga kommer, förutom i sin egen studio, även kunna erbjuda unika klasser på andra platser inne på hotellet eller ute med magisk utsikt över sundet. Konferensgäster som vill ha en konstruktiv paus får tillgång till ett riktigt bra verktyg för att prestera bättre och tanka energi, säger Miri Sumiq, VD på Clarion Hotel Sea U.

Rooftop yoga i solnedgången

Raw Yoga är den nytänkande och inkluderande yogastudion med Helsingborgaren Cecilia Alm i spetsen. Cecilia har lång erfarenhet av yoga. Hon bemästrar många former av yoga, allt från den lugna yin-yogan till kraftfulla yogaklasser som poweryoga. Cecilia och hennes kollegors vision är att yogan ska vara tillgänglig och välkomnande.

raw yoga girl

—Yogan är min passion och min livsstil. Den har en förmåga att vara inkluderande, inkännande och får ofta deltagaren på mattan att vara närvarande. Det är så viktiga aspekter i våra stressade liv och det är fantastiskt att kunna använda yogan som ett verktyg mot att må bättre både i kroppen och i själen. Det jag känner och upplever på mattan strävar jag efter att förmedla till mina kunder. För Raw yoga innebär vårt samarbete med Clarion Hotel Sea U att kunna erbjuda hotellgäster och Helsingborgare som yogar ett mervärde som sträcker sig utanför våra lokaler. Så som en rooftop yoga i solnedgången, onlineyoga på hotellrummet eller en yogaklass innan en magisk hotellfrukost, säger Cecilia Alm på Raw Yoga.

Om Clarion Hotel Sea U

Den 12 februari 2021 öppnar Helsingborgs nya vardagsrum, Clarion Hotel Sea U. Helsingborgs största hotellanläggning ligger mitt i Helsingborg med utsikt mot sundet. Här erbjuds 20 möteslokaler varav en kongressal för 1250 deltagare och 250 designade hotellrum. Vidare kommer hotellet att ha ett helt nytt restaurangkoncept: AMA – Nikkei Restaurant & Rooftop Bar. På taket kan gästerna njuta av en uppvärmd pool, och i pulserande Living Room kan såväl lokalbor som besökare mötas.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier