Tävla om lyxig spavistelse med Epic Estonia

3.5_6_vormsi_tuul
Traditionell bastu på ön Vormsi, foto: Toomas Tuul.

Estlands turistbyrå och rederiet Tallink Silja har gått samman och skapat en kampanj, Epic Estonia, som ska sprida information om alla spännande äventyr och upplevelser som väntar i vårt grannland Estland. Projektet, eller tävlingen rättare sagt, stödjs av EU och alla är välkomna att ansöka.

Estland har varit självständigt i 97 år och därför har man också skapat lika många exklusiva upplevelser att tävla om; däribland sådana som berör hälsa och spa! Till exempel kan man få prova på acro yoga på taket av en skyskrapa i morgonsolen, cykla på en zipline 30 meter över marken, åka till ett bastulandskap eller laga ekologisk mat.

Tävlingen pågår mellan 30 juni och 14 juli och resorna sker under sommaren. Man tävlar genom att motivera varför man vill vinna och man måste ha fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Motprestationen är att man delar sin upplevelse via sociala medier och att arrangörerna får rättighet till ditt material att använda i kampanjer och på hemsida med mera.

Känns det okej med dig ska du inte vänta utan kasta dig in på denna sida – där väntar 97 otroligt lyxiga paket inom olika områden på att hitta sin ambassadör och tävlingskandidat!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier