Ny spaguide i M-magasin

Igår berättade jag om en intervju med mig som är ute i tidningen Moderna Hem just nu, men jag har faktiskt glömt att berätta om något ännu mer intressant: nämligen om min senaste spaartikel som är ute nu i M-magasin.

Artikeln består av en stor guide över svenska spa som är indelade i kategorierna Budget, Mellan och Lyx. Just indelningen är jag mindre glad över (ibland får man böja sig för redaktionernas önskemål och detta var ett sådant fall) eftersom alla spa väl är lyxiga på sitt sätt och det faktiskt inte skiljer särskilt mycket i pris mellan dem. Att kalla ett spa budget sänder dessutom helt fel signaler när de har ursnygg design, håller toppklass och dessutom kostar en del ändå. Men samtidigt är billigare än de dyraste om man säger så.

I alla fall, i övrigt är jag nöjd 🙂 och jag hoppas att du som läser den känner att du kan hitta det spa som förmodligen passar dig bäst. För att leda dig rätt prismässigt har jag lagt till ett massageindex (något jag hittat på själv som jag tycker är både rätt kul och användbart) för att man ska kunna jämföra vad en massage kostar på de olika spaställena.

Det börjar bli ett tag sedan nu sedan jag själv var iväg och ”spaade” så det är inte utan att jag kände suget att sticka iväg på en spahelg när jag fick hem tidningen och såg resultatet :-). Eftersom jag måste packa nästa helg och helgen därpå åker till USA för att kryssa finns det dock inte tid just nu. Som tur är finns det fina spa ombord på de fartyg jag ska kryssa med; först Liberty of the Seas och sedan splittnya Allure of the Seas.

Jag kommer göra mitt bästa för att rapportera i alla fall något under tiden då jag är på min resa, även om det brukar vara svårt. Dels tidsmässigt och dels för att internet är svindyrt till havs…men vi får se! Ska göra mitt bästa som sagt :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier