Grumlig syn och förestående sparesa

grumlig syn

Kommer just från en synundersökning där jag fått pupillvidgande ögondroppar. Har därför grumlig syn på ena ögat och får låta fingrarna själva komma ihåg var varje bokstav sitter på tangentbordet, ungefär som när man spelar ett pianostycke man kan utantill. Ingen fara på taket var i alla fall utlåtandet, även om jag tydligen har glaskroppsavlossning vilket inte låter särskilt skoj ska jag medge…

Just nu sitter jag här och sippar ingefärste och tar igen mig efter utflykten. Mycket skrivjobb väntar men med det här grumliga ögat kanske det får vänta till imorgon. I alla fall ville jag bara skriva några rader på bloggen eftersom det var länge sedan.

Jag ska villigt erkänna att det har varit magert på spafronten på sistone. Eller, det var i alla fall ”hela” tre veckor sedan jag besökte ett :-). Mycket resande har det också varit (nyfikna kan kika in på min andra sajt Seafun.se och läsa mer där vad jag har haft för mig) varför jag inte riktigt hunnit med.

Snart blir det dock ändring på i alla fall det ena. Resa kommer jag fortsätta att göra en masse, men närmast blir det till flera spahotell vilket känns spännande. Så stay tuned och ni kommer snart att få veta vart 😉 .

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier