Mirakelmedel: Rosagårdens aloe vera-gel

rosagårdens aloegel

Blir lika glad varje gång jag blir räddad av en produkt! Även om det inte gällde mig denna gång, utan sonen.

Han hade fått några röda utslag runt munnen som han gick och gned på. Kliar det? frågade jag som inte sett dem förut. Ja, svarade han. Vi tvättade, det kanske hade varit matrester från förskole-lunchen som irriterade. Men det blev inte bättre.

Jag började ana oråd. Eller rättare sagt; jag ville mota eventuella problem i grind. Kan det vara svinkoppor? tänkte jag medan jag panikslaget såg framför mig hur hela familjen satte av på semester med zombie-liknande sår i hela ansiktet…!!! (Vi har aldrig haft det men jag hann googla och det var ingen vacker syn…)

Apoteket rekommenderade bara aloe vera-gel vilket jag visste att vi hade hemma så jag tänkte att okej, vi börjar med att testa det. Det visade sig att jag hade flera så jag satte mitt tillit till den från Rosagården som gör ekologisk hudvård.

Rosagårdens Aloe Vera-gel har även lavendel i sig som ju är känt för sin helande förmåga. ”Mot solsveda, klåda och lindrig brännskada, 95% eko” står det på. Värt att testa. Vi duttade på lite på det röda två gånger samma kväll och sonen sa genast att det slutade klia. Nästa morgon var det röda i princip borta! Helt otroligt!

Det har inte försvunnit helt men heller inte blivit mer eller värre. Vi får se hur det utvecklas men än så länge ser det inte ut som att vi kommer skrämma slag på någon när vi väl ger oss av på vår semesterturné! 🙂 Detta mirakelmedel är nu en given medlem i sommarens semesterapotek!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier