Enklast hitta spahotell hos Apollo

När jag skriver mina resereportage blir det en hel del klickande in på de olika charter-researrangörernas sajter. En sak jag då sneglat på är förstås hur lätt det är att hitta deras utbud av sparesor och spahotell. Mitt generella betyg är faktiskt: USELT (alltså svårt med andra ord).

Okej, Solresor har sina Delight-resor (som jag faktiskt testat med gott resultat, när jag kom hem kunde man till och med ana mina magmuskler trots riklig 3-rätters meny varje kväll!) som annonseras på första sidan, men det är mer hälsoresa än sparesa. Spahotellen de har hittar man inte samlade.

Hos Ving hittar man ingenting på deras första sida med vare sig hälso- eller spatema, fast jag vet att de har en massa fina spahotell och att de även har satt in spa på (alla?) sina Sunwing-hotell. Men sorgligt nedslående alltså ur söksynpunkt för en spaintresserad.

Så har vi Fritidsresor då. Ingenting fångar en hälsointresserads intresse här heller på första sidan även om jag vet att de också har många av de fina spahotellen i sitt utbud. Man måste även här söka sig vidare till ”Våra Resor” innan man lättad hittar en rubrik undangömd sist i listan som heter ”Hälso-, Natur- och Kulturresor” och där ligger Grand Tours som har många sparesor. Suck!

Detur är inte ett dugg bättre, inget på första sidan för spaälskaren som även här måste leta runt inne på resmål och orter innan man kan hitta ett hotell med spa. 🙁

Men så har vi slutligen Apollo som känns som den enda som fattat vikten av detta med spa :-). Visserligen måste man även här först klicka in sig på underrubriken ”Vårt utbud” och där ”Kategorier” under Sol och Bad. Men väl där hittar man Spa!-symbolen och kan klicka upp alla spahotell de har! Hejja!!! Går man andra vägen och söker på ett visst resmål och sen hotell ser man även där Spa!-symbolen vilket hjälper avsevärt. Hos andra måste man klicka in och läsa sig fram till om hotellet ifråga har spa eller inte, om det inte syns direkt i namnet förstås.

Sååååååå the winner is….APOLLO! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier