Jag berättade ju att jag var på pressmöte hos Dermarome i förra veckan. De presenterade då flera spännande nyheter. Om vi väntar lite med solserierna från Decléor och Carita så var det främst följande nyheter som kändes aktuella just nu:

Cellular Recovery Serum från Priori (1495 kr/50 ml).
En anti-age booster som ska användas som komplement till annan hudvård för att få maximala resultat på ålderstecken på kort tid. Hemligheten ligger i ett DNA Enzyme Complex som ska kunna gå in i cellen och där reparera eventuella skador. Resultaten kan ses som mindre linjer, rynkor, pigmenteringar.
Om inte priset avskräcker så kom kommentaren upp under mötet att det var lite läskigt med en produkt som går in i cellerna och påverkar DNA. Vi blev övertygade om att det var helt säkert att använda, och jag tror väl inte heller att de skulle släppa ut något på marknaden som var tveksamt. Själv kan jag däremot tycka att det blir en himla massa ”kringprodukter” man ska använda, ska inte dag- och nattkrämen göra lite jobb också utan att det ska behövas en extra produkt som ska ”boosta” dem? Hur som helst kändes den väldigt len, mild och som ett lugnande balsam för huden och har man åldersrelaterade problem och stadd kassa förstår jag den som vill prova!

Perfect Creams från Carita.
Vi fick också prova några dyrbara ”krämduttar” ur de nya exklusiva burkarna från Carita. Med extrakt från en mikroalg som ska förhindra nedbrytningen av kollagen, samt anti-age-komplexet Oleo-gen Cellular Complex som ska få fart på cellernas ämnesomsättning och på så sätt rensa bort slaggämnena, ska effekten vara något etxra. Och det får man ju hoppas – 50 ml av Perfect Cream, en ansiktscreme med ovannämnda extrakt kostar nästan 3000 kr för 50 ml. Ögon- och läppkrämen i samma serie går lös på närmare 1200 kr för en liten burk på 15 ml…

Slim Effect från Decléor.
Personligen fastnade jag mest för den gudomligt fräscha doften i den nya slimserien från Decléor! Förutom koffein och andra växtextrakt innehåller serien en mix av dränerande oljor från grapefrukt, elemi (ett exotiskt träd) samt mejram. Åhhh…så fräsch doft – jag skulle kunna ha det som parfym :-). Men tydligen ska man kunna få fastare och slankare figur också genom att smörja in sig med den.
På morgonen börjar man då med Aromaessence Slim effekt, ett kroppskoncentrat som kombineras med Slim Effect Gel-cream. På kvällen värmer man lite Baume Slim Effect i händerna och smörjer in sina problemområden med innan man går till sängs och låter essenserna verka under natten.

75% kvinnor lär ha upplevt minskad svullnad av aromaessence slim effect,
94% tyckte sig ha fått slätare hud efter användning av Slim Effect gel-cream.

Själv får jag vänta ett par månader till innan jag testar effekten (min bulle på magen lär inte gå att smörja bort, tack och lov :-)) men som sagt, doften lovar gott i alla fall!

ps. I april kommer det även en ny slimmande behandling med slim effect-produkterna!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier