Uppföljning av ditten och datten

Hemma igen, i kylan, för inte lyckades jag locka med mig den spanska generösa solen… Det var för övrigt verkligen inte lätt att lämna det fina fartyget Costa Pacifica när de andra passagerarna låg kvar vid någon av poolerna och solade, åt gott och drack läskande drycker, men jag är i alla fall väldigt glad att jag åkte och fick ett smakprov. Och faktum är att det kanske blir mer av Costa-varan framöver – vi får se…;-)

Trots att vädret här hemma är hemskt (10 grader och regn i juni – hallå?!) så passar det mig rätt bra just nu eftersom jag har så mycket jobb att jag måste stänga in mig med datorn för ett par intensiva jobbdagar. Men innan jag tar itu med jobbskörden är det ett par saker som jag vill följa upp:

Dronning Doroteas Badstue
Ni läste kanske när jag skrev om mitt besök den 24, 25 och 26 maj i förra veckan? Särskilt i mitt senaste inlägg kritiserade jag dem ganska hårt. Självklart har de läst det och fantastiskt nog tog de kritiken på allra bästa sätt. Inte bara har de tagit den till sig, utan de har agerat och gjort något åt alla punkterna för att förbättra sina rutiner. Till exempel har de nu förbjudit rökning på arbetstid för alla sina terapeuter. Säkert inte så populärt bland vissa i personalen kan jag tänka, men desto bättre för gästerna! Åk dit och testa vetja och skriv sedan en kommentar här på bloggen så får vi veta hur de sköter sig :-).

Ballbreaker
Jag lovade att informera om Ballbreakers spa på anläggningen på Gärdet. De har tydligen inväntat en ny fastighetsägare och som det ser ut nu så hoppas de kunna ha sitt spa färdigt efter sommaren. Mer information kommer så småningom…

Doves hairminimising deo
Slutligen skulle jag också återkomma om den hårreducerande deodoranten jag testat i över en månad nu. Tyvärr har jag på resor råkat ha med mig en annan deodorant så jag har inte riktigt testat den fullt ut men klart är i alla fall att ”stubbet” som blir efter rakning i armhålan är mjukare och inte lika vasst. Hur jag kan veta det? Jo jag har förstås använt olika på vänster och höger sida :-). I den ena armhålan har jag använt min gamla deo och i den andra Doves nya deo. Så, även om håret inte verkar ha minskat nämnvärt alltså så är det i alla fall mjukare vilket borde betyda att hårstråna blivit tunnare/mindre. Därmed tycker jag den får klart godkänt.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier