Balinesisk massage på Costa Pacifica

Den italienska solen är generös men förutom att ligga på soldäck på Costa Pacifica och powerwalkat längs Savonas strandpromenad har jag förstås tillbringat tid på Samsara Spa.

Idag testade jag en balinesisk massage. Ingen olja och mest tryck utmärker den, den var också ganska djupgående – och effektiv på stela muskler. Mycket skön i alla fall och lite akrobatisk. Den lilla filippinskan som masserade mig klättrade både på bänken och mig, och bände mina kroppsdelar både hit och dit.

Efteråt gick jag igenom alla ångbastur och varma rum i deras ”thermal areas”: fint gjort och med goda dofter. Koppla av kunde man göra i ett orientaliskt inrett rum med stora himmelsängar. Extra imponerande var också att de har en thalassoterapipool ombord med saltvatten (det har jag aldrig sett förut till havs) och starka hydrojets som man kan placera sig emot för att massera kroppen. Att använda allt detta kostar 38 euro om dagen eller 199 euro for en vecka.

Imorgon är det tyvärr slut på härligheterna, då är vi framme i Barcelona varifrån jag tar flyget hem igen. Ska försöka ta med mig lite av det fina vädret. 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier