Trolla med fukt för en vårvacker hud

När jag vaknade i morse och tittade mig i spegeln syntes verkligen resultatet av gårdagens ansiktsbehandling! Inte för att det är så ofta, men det är lika imponerande varje gång det händer. Hyn ser betydligt slätare och yngre ut, ”plumpad” för att använda ett populärt (helt vansinnigt egentligen) uttryck :-).

Utöver tekniken och behandlingen igår så tror jag att jag har Matis Réponse Jeunesse att tacka för det. Det fuktgivande serumet Hydratation Optimale som används under dag- och nattkräm känns klart som en nyckelprodukt, liksom den härliga fuktmasken Masque Hydratant som man till och med kan sova med på natten för optimal effekt. Självklart är det också läge att börja skydda huden nu så se till att dagkrämen innehåller en bra spf som kan filtrera bort den starka vårsolen.

Sol ja, i alla fall här i Stockholm har vi (trots utlovad vecka med regn regn regn) haft det jättefint och härligt. Vår och idag är det Valborg, är det inte underbart? Jag hoppas ni alla kära läsare kommer få en fin kväll och verkligen ser till att njuta av helgen, passa på att vara ute om vädret tillåter och varför inte ordna ett litet valborgs-spa hemma? Själv försöker jag ta det betydligt lugnare men testar förstås fortlöpande en del produkter för att förhärliga den här sista, allt tyngre tiden innan vår lilla spabebis föds…! Vad jag testar och tycker återkommer jag om inom kort.

Ps. Ni har väl inte missat min nya ruta här på bloggen; ”Favoritprodukt just nu”?! Håll utkik, snart utser jag en ny favorit!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier