Spafeeling på The Venice Simplon Orient-express

Den här läckra necessären höll jag på att missa i vår kupé på Orientexpressen i helgen! Det var Kristofer som såg den, instoppad i ett fack (det är många utrymmeslösningar eftersom kupéerna verkligen är små). Alltså fick jag mig lite spakänsla ombord trots allt :-)!

I den läckra marinblå necessären låg 9 stycken produkter från Temple Spa i England. Namnen klingade både inbjudande, avslappnande och lustfyllt som till exempel All Hip & Cool, Skin Truffle eller Quietude. Har inte hunnit prova dem men ser fram emot att göra det.

Lite förvånande var det att de inte hade spaprodukter från något av sina egna span (Orient-Express är ju ett företag med en hel kollektion lyxhotell och lyxtågsupplevelser) men de kanske inte har något som gör egna eller som har resestorlek på sina produkter. Apropå spakänsla var jag väldigt sugen också på de där marinblå rockarna med broderade emblem men jag lät dem hänga…att stjäla är inte min grej och 55 euro styck tyckte jag inte de tunna, korta bomullsrockarna var värda.

Tågresan var för övrigt MAGISK. En verklig once-in-a-lifetime-upplevelse, som man bara kan hoppas få chansen att uppleva igen :-). Inredningen, atmosfären, servicen…det var som att befinna sig i en film. Apropå film, den som är nyfiken kan läsa ett par roliga Orientreferenser på Kristofers blogg om cognac!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier