Urban Explorer – det är ju jag! Hårvård i reseformat.

Orientexpressen har inget spa ombord, kupéerna har inte ens dusch. Men oj så mycket glamour och historisk flärd!

Otroligt passande. Igår när jag kom hem från stan med en massa kassar, nyklippt och nyfärgad (hade även hunnit med ett besök hos min superfrisör Helen) stod en starkt lysande orange kasse utanför dörren och väntade, full av godsaker. Ja, inte ätbara – utan för håret!

Kassen var från Sebastian Professionals. För första gången var jag jätteglad för att inte få stora förpackningar, utan små – det är nämligen ofta svårt att hitta BRA hårvårdsprodukter i miniförpackningar som passar bra när man reser, vilket jag ju gör en del :-).

Sebastians nya kollektion för håret heter Urban Explorer och nu lanserar de miniverisoner av sina olika serier av schampo och balsam, samt styling. Just tänkta för resa.

Namnet bygger på tanken om hur man vill styla sitt hår i olika delar av världen; Shanghai, Berlin, San Franscisco eller São Paulo. Glans, textur, sensuellt och naturligt eller med mycket volym. Tyvärr fanns inte Stockholm, Köpenhamn, London eller Paris – vilket annars hade varit mest passande för helgens äventyr! Jag ska nämligen åka The Venice Simplon Orient-express från Stockholm till Köpenhamn, en ny rutt för i år! I Köpenhamn tar vi in på spahotellet Skodsborg innan vi på söndagen flyger hem igen.

Självklart vill jag vara supersnygg i håret hela helgen, så det passade grymt bra att dessa produkter kom just nu. De packas ner direkt! Volymskapande schampo, balsam, mousse och spray blir perfekt att bygga kvällens uppsättning med. Jag ska bland annat ha en vackert glittrande vintage-hårkam med mycket stenar i håret hade jag tänkt (lånad från butiken Epok i Stockholm vid Odenplan).

Efter att jag tagit ut uppsättningen och rett ut håret dag två lär det behöva fukt, glans och vård – inte minst efter alla spabad. Då blir Hydre-serien perfekt. Särskilt nyfiken är jag på moussen med det frestande namnet Whipped crème…

Trevlig helg på er alla!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier