Imorse när jag stod och strödde mald kanel ner i kaffefiltret (brukar brygga kaffet med kardemumma också men det har tagit slut…) så ringde telefonen. Jag trodde det var budet med spaprodukter jag väntade på, men det var tidningen M-magasin som ville intervjua mig om spa!

Alltid roligt att få dela med sig av tankar om spa. Vad jag sa och tipsade om får ni läsa i spaartikeln som kommer i deras oktobernummer.

Sedan kom budet; fyra i och för sig inte helt nya men ack så sköna produkter från Lumene för hemmaspabruk. Hela spaserien består av sex kroppsvårdande produkter, alla med innehåll av den intressanta växten rosenrot: duschlotion, kroppspeeling, cellulitserum, kroppslotion, kroppssmör och ”närande vård för kropp och själ”…dock utan syntetiska doftämnen, parabener, ftalater, natriumlaurylsulfat och mineraloljor.

Det är första gången jag ser någon använda rosenrot i kroppsvård, annars ser man mest kosttillskott med denna uppiggande ingrediens. Enligt pressreleasen ska rosenrotsextraktet höja hudens endorfinhalt, ge ökat välmående och sinnesro, förse huden med antioxidanter och göra den vackrare.

För mig låter det som ett löfte att jag kan bli gladare och på bättre humör av en kräm! De här produkterna åker direkt in i badrummet för test med andra ord. Nog för att jag redan känner mig rätt uppåt men vem har hittills klagat över att man känt sig FÖR lycklig? 😀

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier