Nya Babor doftar, behandlar och ger upphov till drömmar…

Andra läser kokböcker och modemagasin, jag älskar att bläddra i behandlingsbroschyrer :-). För mig är det som att stoppa handen ner i en välfylld gottepåse…mmm…jag går igång direkt och börjar drömma om känslan, dofterna, det mjuka, lugnet, avkopplingen…hur jag vaggas bort från allt och samtidigt tillbaka till mig själv, min innersta kärna, den jag verkligen är…

Just nu sitter jag och myser med Babors behandlingsmeny på över 20 sidor. Jag fick den när jag tidigare i veckan var uppe på Babors Sverigekontor och hade möte med deras VD Ewa Goos.

Ewa är en välkänd profil i spabranschen och kommer senast från en annan drömtjänst då hon var spadirektör för hela Choice-koncernen med ansvar att utbilda spachefer och utveckla Choice-hotellens spa. Babor Sverige har funnits i cirka ett år och är det tredje största spamärket i Europa tillsammans med Clarins och Guinot.

När man ska spadrömma är dofterna viktiga. Här har jag just smort in mig med Babors Invigorating Body Foam, en återfuktande kroppsmousse i spaserien Energizing som doftar underbart fräscht av lime och mandarin.

Tillbaka till spabroschyren. Babor är riktigt bra på behandlingar. Jag har tagit många Baborbehandlingar genom åren och prövat nästan alla i deras tidigare Spa Around the World-serie som nu utgår. Lite trist men det är väl så det är; alla vill förnya sig.

Behandlingarna med den nya spaserien är istället för olika länder inriktade på effekt och syften som Shaping For Body (uppstramande/formande), Balancing Cashmere Wood (stärkande/balanserande), Relaxing Lavender Mint (avkopplande/lugnande) och Energizing Lime Mandarin (uppiggande/uppfriskande). Dessutom finns olika bad.

Jag tänkte först lite skämtsamt för mig själv att nu ska jag börja på sida ett och arbeta mig igenom de här behandlingarna i katalogen, men jag tror jag får börja i omvänd ordning för den första råkar vara den mest exklusiva; SeaCreation – en ansiktsbehandling på 120 minuter för 3550 kronor!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier