Scratch Linnégatan börjar med barnvakt

Måste bara tipsa om detta då jag tyckte det var så otroligt bra: Scratch Linnégatan kommer att ta in barnvaktsassistans på onsdagar mellan klockan 8-14! Bra tänkt säger jag och hurrar på! För om SATS kan ha barnvakt varför inte en nagel- och hudvårdssalong?

De kallar det ”Mammalyx” och drar igång det onsdagen den 14 maj. Då kommer barnvaktshjälpen finnas mellan klockan 11-15. Konceptet betyder alltså att föräldrar kan ta med sig barnen till salongen. Under tiden som mamman får sin behandling tar proffsen från Nannyakuten hand om barnen. Nannyakuten är en av de äldsta barnvaktsförmedlingarna i Sverige.

Scratch Linnégatan är Scratch of Swedens första konceptbutik och salong, som öppnades 2012. Salongen ligger centralt i Stockholm på Linnégatan 4, och erbjuder såväl nagel- som hudvårdsbehandlingar.

Själv var jag där för två år sedan och fick en permanentlackning kallad ”Pronto”. Det är en hållbar gelélackning som varken klibbar eller förstörs lika lätt som en vanlig manikyr. När det är klart är lacket snustorrt direkt.
Naglarna fick en otroligt fin glans och jag kunde knappt sluta stirra på naglarna efteråt, så fint blev det! Det höll dock inte lika länge på alla naglar vilket gjorde att det såg lite konstigt ut innan allt ramlat av. Jag var på semester och de hade glömt att tala om att jag var tvungen att gå tillbaka till salongen för att få hjälp att antingen göra om det eller ta bort det…så ha det i åtanke om du vill testa på en sådan lackning.

Förutom allt inom nagelvård på händer och fötter kan man boka frans- och brynfärgning, fransförlängning, permanent make up, AHA-behandlingar, NUXE-behandlingar, massage och vaxning.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier