Nu såhär till sommaren lägger i alla fall jag märke till alla växter omkring mig mer än vanligt. Delvis för att inget är täckt av snö förstås (inte för att det var det i vintras heller i och för sig…) men också för att naturen står i full blom! Jag skulle kunna säga att jag lägger märke till det också på grund av allergi men…äsch, nu svamlar jag. Det har sina Naturliga orsaker. I dubbel betydelse. Jag blir nämligen nästan lite nervös av att försöka snirkla in på ämnet som är att presentera den här superfina boken för er.

I alla fall, även om jag lägger märke till alla växterna så skulle jag inte kunna namnge hälften av dem. Men det kan Lisen Sundgren, herbalist med intresse för spa precis som jag. Faktum är att hon skrivit en hel bok om hur man kan skapa sitt eget hemmaspa av örter – Lisens Örtspa – och hur läckert och fräscht är inte det? Texten är dessutom mycket inspirerande och bilderna av Charlotte Gawell gudomliga…

Jag gillar verkligen tanken att man bara smörjer på sig sådant som är tillräckligt snällt och rent för att även kunna ätas. Skönhet inifrån och ut! Har till och med hittat en passande fredagsbehanding att köra after work på; Caipirinhaskrubb! 😀 Köp boken och bjud hem kompisarna på cocktailspa i helgen istället för att ta en barrunda vetja!

3 thoughts on “Lisens cocktailspa

  1. Åh den vill jag ha. Hittade några sidor om den i tidningen Hennes som jag klippte ut.
    Du vet inte vart den går att köpa,beställa?

    1. Tack så mycket jag hittade den på Adlibris så nu ska den vara på väg hem till min brevlåda. Spännande.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier