Jag ligger efter. Livet händer för fort! Eller rättare sagt; mina sparelaterade upplevelser staplas snabbare än jag hinner rapportera om dem :-). Jag har till exempel inte knystat ett ord än om att jag i måndags var på en härlig salong. Den heter till och med så; En Härlig Salong, och ägs av Mia Törnblom, hon med självkänsla-böckerna ni vet.

Med Alpha Beta Daily Face Peel från md skincare kan man själv behandla huden hemma.

Mia själv var inte där, men så hade jag inte heller bokat en självkänsla-kurs. Eller kanske ändå fast i annan form: jag hade bokat in mig på deras nya ansiktsbehandling Alpha Beta Face Peel med Intense Hyaluronic C-Vitamin & antioxidant-mask från md skincare.

Jag ska inte dra varje steg av den men i alla fall säga att peelingen var i sådan koncentration att det var helt okej att göra den även nu sommartid, även om man självklart ska skydda sig med hög spf efteråt (som alltid). Det var inte obehagligt och jag tycker resultatet blev fint; huden ser slätare ut, särskilt i pannan märker jag skillnad. Säkert får man bukt med pigmentfläckar och annat om man gör en kur. Och att göra den där hyaluronmasken precis före en fest tror jag är super!

Några ord om salongen också, som ligger på Fleminggatan i Stockholm. Det är mycket city över den och det känns välkomnande genast när man kliver in. Inredningen är ren och fin, behandlingsrummet hade rosa väggar och en duktäckt stjärnhimmel. Hit går man för att bli fin, och kanske för att prata av sig lite samtidigt. Men kanske inte för att få spakänsla, tempot är lite för högt för det. Mitt intryck var i alla fall att det finns mycket värme och kunskap i lokalen, det enda jag reagerade på var cigarettlukten på toaletten…förhoppningsvis var det bara något tillfälligt. Jag får avgöra vid nästa besök.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier