Estée Lauder NOLL poäng, Super glandin…?

Den övre håller i alla fall INTE vad den lovar, nu återstår att se om Superglandin kan slå mig med häpnad.

Kanske någon av er kommer ihåg att jag för en tid sedan skrev att jag gjorde ett litet uppehåll i min annars rigida eko/olje-hud-regim? Anledningen var att jag såg min nougatfläckiga nuna i spegeln och insåg att gör jag inte ett anti-pigmentkräms-test nu under vintern så får jag vänta ända till hösten innan det är någon idé att ge sig på de små fläckarna igen (även om jag skyddar mig sommartid är det svårt att bleka samtidigt som man ska skydda sig tycker jag).

Sagt och gjort. Först ut blev Estée Lauders Perfectionist Correcting serum mot linjer, rynkor och ”åldersfläckar” (som de så osexigt valt att kalla det på förpackningen :-)), i kombination med Spotlight Skin Tone Perfector från samma märke.

Nu efter fem veckors testande och smörjande av båda dessa såväl morgon och kväll kan jag meddela följande:
Resultat: NOLL.
Effekt: NOLL.
Känsla: huden började faktiskt se ganska torr och uttröttad ut – helt tvärtemot vad som utlovades alltså!

Serumet är slut och även om jag har cirka halva tuben kvar av spotlight-krämen får den nu stå och skämmas längst in i badrumsskåpet medan jag istället bekantar mig med Super Glandins Anti Pigment Creme.

En väninna till mig har tidigare lovordat just denna kräm och nu har jag en alldeles ny utgåva i min ägo som jag tänkte ge en chans och se ifall jag kommer att instämma med henne – eller inte. Förpackningen utlovar i alla fall att den ska vara effektiv mot pigmentfläckar och att den ska ha en blekande effekt. Visserligen står det också att ”bäst effekt” får man efter 3-4 månader (vem tror de att jag är?! Drottningen av Tålamod? ;-)) men någon effekt borde man ju kunna ana även efter ett par veckor tycker jag…

Svaret kommer ni att kunna läsa här innan majsolens strålar tagit i på allvar!

2 thoughts on “Estée Lauder NOLL poäng, Super glandin…?

    1. Pinsamt, pinsamt…tack för påminnelsen! Jag har missat helt enkelt att lägga upp rapporten om resultatet! Det enda jag kan skylla på är att jag var i slutfasen av min graviditet vid denna tidpunkt (och även sjukskriven på slutet). Men, jag kan berätta att jag i alla fall slutförde testet och att (tyvärr) inte heller den gav något imponerande resultat. Jag märkte helt enkelt inte direkt någon förbättring alls.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier