Elemis – ännu ett märke som firar 25 år!

ELEMIS_Master_Logo_Strapline

Ett märke till firar 25 år, fast i år (igår skrev jag om Kerstin Florians 25-jubileum som skedde förra året), nämligen Elemis. Detta brittiska märke är stort utomlands, inte minst inom spa och kryssningsvärlden som jag också bevakar. När jag kryssar har fartygens spa ofta Elemis som ett av sina ledande märken både för ansikte och kropp (hårprodukter finns också).

Här i Sverige kan man säga att märket har kommit och gått. Lite olika aktörer och agenturer har tagit in det under åren men släppt det igen…vilket lett till att det liksom inte riktigt har lossnat.

Sankt Jörgen Park Resort i Göteborg har det sedan flera år, Yasuragi har det också liksom Elements Spa och ytterligare ett par salonger ute i landet. Man hittar det hos fem hudvårdssalonger i Stockholm, trivsamma och proffsiga Spa by us är en av dem.

Men nu lär det bli ändring av. Giganten Dermarome har nu tagit in det i sin alltmer mumsiga ”hudvårdsportfölj” här i Sverige. Imorgon anordnar de ett event på Elements spa i Stockholm dit jag är inbjuden för en närmare presentation, intervjutillfälle med representanter från England samt efterföljande skräddarsydd ansiktsbehandling.

Det ska bli spännande att se vad det kan ge, jag återkommer förstås med en rapport efteråt!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier