Uj uj uj det här var en hektisk dag. Till skillnad från mina lugna och mysiga skrivdagar på hemmaplan har jag idag ränt som en iller på stan. Och först efter att jag kom hem, hade lagat mat och ätit, kunde jag sätta igång med dagens jobb framför datorn…vilket gjorde att den här arbetsdagen slutar först nu.

Imorse hade jag ett spännande möte vid Slussen med Akademibokhandelsgruppen. Det gick bra! Därefter shoppade jag lite spaläsning och besökte Hedengrens bokhandel i Sturegallerian. Nästa punkt på programmet var lunchmöte med en av de svenska spahotellens VD:ar (nä nä jag säger inte veeem! :-)). Det gick också bra! Vi åt ekologiskt på Blueberry och hann planera och utbyta en massa spännande information och tips. Bland annat fick jag känna och dofta på en helt ny kräm som är under produktion och som ska användas på ett lika nytt spa som slår upp portarna nästa år!

Innan mitt nästa viktiga eftermiddagsmöte hann jag faktiskt med ett besök på mitt mysiga kvartersspa; Salt och Hav spa. Jag bara älskar det! Anette, som äger spat, är hur go och trevlig som helst. Man känner sig hemma direkt och vill liksom bara sitta i hennes mysiga fåtöljer och prata strunt hela dagen (vilket en del tydligen gör också…och mumsar god frukt och smarriga nötter som hon så läckert lagt fram)! Men inte nog med det; hon har lika bra känsla för att inreda som att förmedla en skön spaupplevelse.

Ska sanningen fram så spa och spa…nja, hon har varken pool eller bad. Men jag bryr mig inte för hon har verkligen lyckats förvandla den förmodligen till en början oansenliga lilla lokalen till en riktig skärgårdsoas. Det är så pyssligt och fint och varje gång jag kommer dit är det som att jag glömt hur mysigt det var sist…och så bara smälter jag igen! :-). Efter massagen hörde jag mig själv mumla: ”jag betalar för en timme extra, bara jag får ligga kvar här och sova…”.

Faktum är att jag inte kan fatta varför jag inte delat ut ett spacertifikat till Anette tidigare?! Helt ofattbart och något som snabbt måste rådas bot på! Så…(trumvirvlarna ljuder)…härmed deklareras att Salt och Hav Spa i regi av Anette Eriksson har gjort sig förtjänt av spacertifieringen ”Certified by Spabanken”!

Slutligen betade jag av ytterligare ett möte med tryckeriet för min nästa bok över en rabarber och gräddte på Levinskys här i Vasastan. Och SEN, sen fick jag äntligen gå hem men det är först nu jag får vila. Nu är alla mail besvarade, rapporter skrivna och snart även detta blogginlägg :-).

God natt alla kära läsare, sweet dreams!

4 thoughts on “Årets fjärde spacertifiering går till…

  1. En till som borde certifieras är masssören Emma på Selma City spa/Clarion sign. Bästa swedish massage på spa någonsin. Men i övrigt är stället inte så mysigt som det kunde vara, trångt omklädningsrum, inga vilstolar och snålmeny (dyrt + litet och trist urval). Men personalen underbar!

    1. Hej! Och javisst har jag det. Sök på Salt och Hav spa här på bloggen så kan du läsa om det besöket också 🙂

  2. Det här inlägget har jag väntat länge på att göra. Att det dröjt har berott på att jag inväntat bilder som kunde illustrera det jag ska berätta. Trots att jag ännu inte har alla bilder så känner jag att jag inte kan vänta längre, så jag får komplettera me

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier