Klar hy med AHA-serie från Priori

Så sjukt trött att huvudet snurrar. Den ljusa morgonen med sol till på köpet gör att det känns något lättare dock, och har lovat mig själv en skrivpaus för långpromenad senare. Facebook skvallrar om att fler än jag varit uppe sen 05…en del på grund av hostande barn, andra frivilligt för att göra yoga i gryningen…

Medan jag funderar på sätt att överleva (hålla mig vaken) hela dagen ut vill jag tipsa om ett par bra produkter om man som jag har en lite småbråkig hy som lätt förvandlas till ”läderhud” med en matta av plitor om den inte exfolieras regelbundet. Något som är lätt att glömma och rationalisera bort om man som jag nu är inne i en småbarnsperiod med tidiga mornar och sparsamt med sömn…

Så, här, allt i ett, rengöring och fukt med AHA-kur på köpet:

Gentle Facial Cleanser (450 kr/180 ml) och Skin Renewal Cream (675 kr/50 ml) i den cosmeceutiska serien Advanced AHA från Priori!

Mycket lätt att använda, inga konstigheter, och jag har varken känt av något kittlande/pirrande känsla eller blivit röd som det varnas om på förpackningen. Nix, däremot blev min hy snabbt bättre på bara några dagar och ser nu både slätare och klarare ut vilket jag är oerhört tacksam för.

I serien ingår även en ansiktsgel, kropps- och ansiktsskrubb, ögonserum, reparerande kräm, spf-kräm samt en hand- och kroppslotion. Utlovade effekter av längre användning är till exempel:

• Normaliserande och balanserande verkan i de djupare hudlagren
• Ökad fukt på djupet
• Jämnare hudton
• Mindre fina linjer och rynkor
• Öppna porer och renare hud
• Mindre synliga ärr

Passar mig alldeles utmärkt!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier