Kerstin Florian Beauty – vegansk make up

Vegansk make up är det nya heta och hetast just nu är den nya make up serien Kerstin Florian Beauty. Det här är märkets allra första make up-serie och här har man satsat på hudvårdande egenskaper tillsammans med färgkorrigerande, utslätande, uppljusande och olika grad av täckande effekter.

Tre hudvårdande produkter

Än så länge finns tre produkter i serien;

  • Luminizing CC Cream, en färgkorrigerande och kräm med lätt känsla och resultat som innehåller den kinesiska läkeväxten Blush Red Rabdosia och asiatisk klibbstjärna/St Paul’s Wort.
  • Skin Renewing Foundation, mer täckande än CC-krämen med extrakt av persiskt silkesträd och kinesisk snösvamp. Antirynk-effekt, motverkar kollagenbrist och ger långvarig återfuktning.
  • Brightening Concealer; uppljusande concealer som döljer mörka ringar, ålderstecken, linjer och puffighet. Peptider, röda alger och fröextrakt från bovete finns bland ingredienserna.

Jag har börjat testa CC-krämen och blev frälst vid första hudkontakten! Den var mycket lösare än jag trodde vilket gjorde att jag råkade få lite för mycket på fingret. Jag märkte då hur dryg den är men också att den var väldigt lätt att arbeta in och att den ger en silkesmjuk yta.

Jämnar ut och återfuktar

Vissa krämer är lite ”sega” så att man måste dra runt dem på huden för att få ett jämnt resultat. Är man då torr blir det lätt att huden börjar flaga och så syns det bara ännu mer tillsammans med den tonade krämen, vilket kan bli en smärre ”katastrof”…

Här smälte istället krämen bokstavligen in i huden och gav rejäl återfuktning; för den känns verkligen som en rikt återfuktande dagkräm som bara har den extra fördelen att vara färgad och jämna ut de där lite röda, ojämna partierna i hudtonen som man vill bli av med.

Inte heller lägger den sig i porerna utan snarare får den porerna att se mindre ut tycker jag. Jag ska nu fortsätta att testa bara för att se hur min hud reagerar på sikt och därefter kommer mitt betygm ne än så länge kan jag bara säga; love at first touch! 😉

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier