Smarta julklappar att njuta av

Ännu inte löst alla julklappsfrågor? Lugn bara lugn. Nu så här de sista dagarna före jul har även handlarna panik; sista chansen att casha in, sedan börjar reorna! Det brukar vimla av tips och erbjudanden för den som fortfarande har köputrymme kvar. Och här kommer ett tips till; spaboken SPAsweden 2018.

SPASWEDEN 2018 är en spaguide i smidigt format som för 395 kronor förutom trevlig läsning, också innehåller en kod som berättigar till 2-för-1-erbjudande på alla spa som finns i boken. Nyttjar man var enda möjlighet ska värdet vara 7000 kronor!

Med koden som finns i boken kan man också registrera sig i deras app och på så sätt alltid ha guiden med sig. Erbjudandena och innehållet täcker 12 olika spa i Sverige och kan gälla t ex en spaentré eller ett spapaket med övernattning och mat samt kanske också behandling.

Det finns förstås många andra sätt att ge sina nära och kära avkoppling och välmående, kanske i form av en härlig produkt, spabesök (läs till exempel det jag nyss skrev om Yasuargi som snart nyöppnar) eller varför inte ge bort ett klippkort med tid; ”stäng in dig i badrummet älskling och lägg dig i badet en stund så tar jag hand om barnen och disken”. Det skulle i alla fall jag uppskatta! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier