Festive Glow med Nimues julkalender

December och första advent! Jag är ingen julälskare av stora mått – har i alla fall inte varit. Men jag har mjuknat med åren och i år känns det lite särskilt, som om det skulle kunna bli något extra. Inte minst för att jag i år har en julkalender av det undergörande hudvårdsmärket Nimue i min hand!

”Get that festive Glow” utlovas på omslaget till Nimues julkalender och vem vill inte ha det inför månadens och säsongens alla fester (även om de kanske blir i liten skala eller digitala på grund av pandemin). 😉 Eftersom jag nu i många år använt Nimues hudvård kan jag dessutom intyg att påståendet inte bara är floskler. Det stämmer, de lyckas med just detta.

Julkalendern innehåller 12 luckor istället för 24 och jag kommer inte hålla mig, försöka sprida ut dem eller något annat trams haha…nä, jag kommer öppna en om dagen fram till den 12/12 och sedan kunna njuta av effekten av alla desa fina produkter så att min hy verkligen strålar när det är dags att sätta stjärnan i toppen av granen!

Innehållet i Nimues julkalender

Här är vad kalendern innehåller för dig som undrar ska det sammanlagda värdet (enligt uppgift på kalendern) vara 2500 kronor men priset för den är 998 kronor. Perfekt tillfälle alltså om du är ny på Nimue och vill prova på vad märket kan göra för din hy.

Nimues julkalender
Nimues julkalender.

Hör gärna med en kunnig terapeut när du köper den bara så du får en liten lektion, det är inte helt självklart kanske hur allt ska användas i början. 🙂

 1. Cleansing gel, 15 ml
 2. Super Hydrating mask, 15 ml
 3. Pre & Post serum, 15 ml
 4. Super Hydrating Serum, 30 ml
 5. Exfoliating enzyme, 15 ml
 6. Sun C spf 40, 15 ml
 7. Element Barrier, 15 ml
 8. Anti-aging hand cream, 15 ml
 9. Anti-aging eye, 15 ml
 10. Hydro lip protection
 11. Nimue head band
 12. Nimue soft touch mirror

Glad första advent och här kan du hitta närmaste återförsäljare så att du kan få tag i en ”hudräddande” kalender du också. 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier