Acqua di Parma nyhet på Grand Hôtel

ADP badrum på grand
Grand Hôtels badrum fylls nu med de italienska kroppsvårdsprodukterna. Foto: Grand Hôtel.

Apropå Acqua di Parma, inte bara min man blev förtjust i den exklusiva serien (se blogginlägg om manlig krämdyslexi). Grand Hôtel i Stockholm har just introducerat de exklusiva italienska badrumsprodukterna från Acqua di Parma i alla badrum och toaletter på hela hotellet.

Vi vill erbjuda våra gäster det absolut bästa som finns på marknaden och Acqua di Parma är ett märke som verkligen lever upp till våra krav på hög standard. Vi hoppas att produkterna inte bara ska bli en fröjd för ögat med sin vackra design utan även att deras noggrant framtagna innehåll ska ge gästen en unik och avslappnade upplevelse, berättar Pia Djupmark, vd Grand Hôtel.

Acqua di Parma produkter

Acqua di Parma har bland annat tvålar, schampon och duschkrämer i sitt sortiment. Alla produkter i serien är handgjorda och innehåller den klassiska Colonia-doften av fräsch citrus.

För en tid sedan lät Acqua di Parma ta fram en specialserie för världens absolut bästa hotell med samma unika formula som den klassiska serien. Det är nu den serien som tar plats i Grand Hôtels badrum.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier