Ta-da!

För precis ett år sedan såg den här bloggen dagens ljus för första gången (jag gjorde mitt första inlägg den 13 februari 2008) och från att ha varit tänkt som bara ”något roligt”, en kanal där jag skulle kunna skriva av mig och lätta hjärtat med precis vad jag ville och tänkte på för stunden, har det visat sig att det finns de som är intresserade av att läsa det också! 🙂 Desto roligare, och ett klart bevis på att den bör få leva ett tag till, förhoppningsvis ett bra tag till!

För att fira denna ett års-dag tänker undertecknad och bloggens starka medarbetare (tack Kristofer för snygg design och all hjälp du ständigt bistår med – inte minst glada heja-rop, och tack Daniel för framtida storverk som jag vet att du sliter med!) fira dubbelt upp med champagne.

Förutom att den bubbliga drycken känns helrätt i glaset en dag som denna har jag nämligen fått tag på en helt ny superspännande produkt som innehåller champagneextrakt; Hydrogel eye patch från Nordic Treat!

Med ett innehåll av champagnejäst, samt A-, C- och E-vitamin ska de hjälpa att reducera fina linjer runt ögonområdet, minska mörka cirklar, dämpa svullnader förbättra elasticitet och hudton…ja, man börjar ju nästan undra hur man klarat sig utan dem innan eller hur? 😉

Vid närmare eftertanke kanske det smartaste är att ta champagnen ikväll och sen motverka effekterna med den här ögonprodukten imorgon… Återkommer med rapport om effekten!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier