Igår var vi på middag hos goda vänner. Det var väldigt trevligt, mycket gott och vi pratade oavbrutet från det vi kom till vi gick! Vi hade inte setts på hela sommaren och hade mycket att ta igen.

Min väninna berättade bland annat att hon följt med sin man till Skåne under två veckor när han skulle dit i jobbet. Som ”kompensation” för denna uppoffring (!) bokade hennes förstående man in dem på spahotellet Ystad Saltsjöbad

Lyckliga hon, jag kunde ju inte låta bli att bli lite avundsjuk på denna lyxtillvaro – två hela veckor på spa (jag tyckte jag var lyxig med en vecka) – och samtidigt fantastiskt glad! Yippieee! Det finns trots allt dem som stannar längre på spa än bara över en helg, just det som jag ju filosoferat om här på bloggen nyligen.

Tyvärr var de bara halvnöjda med sin vistelse på YSB, servicen hade varit sådär tyckte de. Träning och spa fick dock gott betyg, och det havsnära läget gav plus i kanten. Behandlingarna hade de inte provat.

Just behandlingarna var också det enda jag inte var så positiv till när jag själv var där, vilket var ett tag sedan nu (så det kan, ja till och med borde, ha förändrats/förbättrats). Annars tyckte jag det var fräscht, att passen var bra och att spat var mysigt. Särskilt de läckra orientaliska sängarna och det fina relaxrummet ut mot havet! Maten var också suverän minns jag. Så bra att jag frågade efter kocken och sedan stod och diskuterade recepten med honom! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier