Alltså, det är inte klokt vad det händer grejer nu på spasidan! Det känns som ett otroligt roligt och positivt år vi alla spaintresserade går till mötes.

Redan i somras hörde jag direkt från källan att den tidigare konferensanläggningen Lingatan i Bohuslän skulle byggas om till spa, och nu har de släppt namnet; Vann spa, hotell och konferens! Uttalandet från den kände arkitekten Gert Wingård själv; att det ska bli ett ”sensuellt, hemligt och syndigt spa som också ger möjlighet till avkoppling” borgar väl i princip för fullbeläggning från öppningen i mars och resten av året skulle jag tro.

Copperhill Mountain Lodge i Åre öppnar i december (hemsidan är så fin att är hotellet hälften så läckert vill jag åka dit varje vinter typ!). I deras spa kommer det bland annat finnas flera samekåtor där de ska utföra Kerstin Florians Samezen-behandling.

Stenungsbaden Yacht Club har nyligen vunnit The European Hotel Design Awards vilket ju inte direkt minskar nyfikenheten som redan var stor hos mig över detta spa som jag hört viskas ska bli ett riktigt partyspa-ställe!

Och så har Storhogna Högfjällshotell & Spa fått utmärkelsen ”Swedens leading Spa Resort” från World Travel Awards. Grattis! säger Spabanken och börjar redan bläddra i kalendern efter datum då vi kan åka upp för att bekräfta detta ;-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier