Spapaket under 1000-lappen på Bluewater Sports & Health Club

Erbjudanden såhär på det nya året fortsätter att rulla ut. Denna gång vill jag lyfta fram Stenungsbaden Yacht Club, som jag i tidigare inlägg varit ganska så kritisk emot, bland annat för deras ogenerösa policy vad gäller spaentrén.

Men nytt år, nya tag och nu kommer de med ett riktigt trevligt erbjudande! Därför känns det inte mer än rättvist att de får ett positivt omnämnande nu för detta spapaket som gäller under januari och februari 2012.

För 995 kr ingår allt följande:
En natt i dubbelrum inklusive frukostbuffé, en tvårätters middag (det står middagar på hemsidan, alltså i pluralis som om man hade fått två middagar men jag har ringt och kollat och det är fel), tillträde till Bluewater med wellnesspool, varma källor, jacuzzi och bastulandskap, te- och fruktbuffé, gym och träningspass, fri entré till dans och nattklubb, aktivitet (enligt aktuellt program). Erbjudandet gäller fredagar och lördagar, för detaljer och bokning se deras hemsida.

Rent teoretiskt borde det ju dessutom gå att boka ett paket en fredag och ett till på lördagen, då får man en väldigt bra 2-natts vistelse under 2000 kr (deras tvånätters spapaket kostar vanligtvis 2788 kr).

Nu har jag väldigt mycket annat inbokat men hade jag bott närmare hade jag slagit till. Kanske åkt dit med ett par tjejkompisar! Jag tror det är ett bra spahotell om man vill kombinera nöje (nattklubb/dans) med lättsam spamiljö där njutning och skönhet går före detox och pekpinnar…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier