Spakonferens i Strömstad

Jag håller på att packa. Imorgon tar jag tåget tidigt till Göteborg och sedan vidare till Strömstad där jag ska checka in på Quality Spa & Resort. Jag var ju där i somras (sök på Strömstad här på bloggen och du hittar massor med relaterade inlägg med tips) men nu ska jag på konferens, spakonferens!

Detta är tredje året i rad som jag medverkar på detta branschevent som går under namnet Spadagarna och anordnas av föreningen Svenska Spahotell. Tidigare har jag bjudits in i egenskap av journalist, i år är jag inbjuden som talare vilket förstås känns lite speciellt, och väldigt roligt!

De teman jag ska dela med mig åsikter om är Framtidens spa och Medicinsk spaverksamhet. Hm…jag är laddad! 🙂 Men som jag hoppas ni förstår kan jag inte avslöja vad jag tycker om dessa två ämnen här och nu.

När jag ändå är där ska jag passa på att göra något jag ironiskt nog inte hann förra gången; leka blöta lekar i deras bad- och bastuavdelning! Lite snopet men så var det. Tiden räcker inte alltid till för allt. Men nu får jag alltså en ny chans att komplettera denna sista pusselbit i min Strömstad-spaupplevelse.

Önska mig lycka till, med allt! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier