Spa högt i skyn med spanska Skeyndor

_MG_5345_1

Jag har precis kommit hem från en pressresa, en kortkryssning med Allure of the Seas som började i Barcelona och slutade i Rom. I Barcelona spenderade jag en natt på hotellet Meliá Sky Barcelona, ett designhotell inrymt i en 29-vånings skrapa.

Här fanns bland annat ett litet spa; YHI Wellness. Jag hann tyvärr inte testa det men fick i alla fall en liten rundvisning.

Spat låg utmed stora fönster vilket gav en extra svindlande effekt. Ett par ljust klädda fåtöljer med lite snacks fanns för väntan på behandling eller relax efteråt. Säkert är det också skönt att sitta där en stund efter ett hett bastupass och bara pusta i mildare temperaturer!

Baddelen bestod av en doftande ångbastu och en torrbastu (både väldigt fräscha) samt en källa med undervattensstrålar. Vad jag kunde se (det låg ett omslingrat par i vattnet så jag kunde inte vara för närgången kände jag!) verkade det finnas sådana här stålrörsbäddar i vattnet som man kan ligga på medan man får undervattensmassage.

_MG_5340_1

Duscharna utanför basturna låg helt intill de stora glasväggarna från golv till tak, ett lite festligt inslag! Jag glömde fråga om det satt insynsskyddande film på utsidan eller inte…jag undrar om man syns ut?

Behandlingsrummen var fina, traditionella men med lite uppiggande orangea färger. Märket de använder är Skeyndor från Spanien. Exempel på behandlingar de har på menyn är Totalt fanns 13 olika behandlingar på menyn och hade jag haft tid hade jag testat en Californian massage (en avslappningsmassage där sinne och kropp får chans att återkoppla genom att terapeuten använder olika rytmer i massagen) eller Alchemical Aromatherapy (kombination av avkopplings-, sport- och terapeutisk massage samt eteriska väldoftande oljor som man får välja själv).

Priserna låg på 80 euro för en 50-minuters massage, 85 euro för en timmes ansiktsbehandling.

[geo_mashup_show_on_map_link text=”Visa på kartan”]

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier